dissabte, 30 de juliol del 2011

La Festa petita de Torredembarra 2011

Divendres dia 15 de Juliol del 2011 ens varem reunir a casa de l'Àngels, allí tothom estava fet un sac de nervis per que en aquell dia volien donar el màxim, d'un principi pensàvem que el nostre estaquirot oficial no podria venir i havíem de tirar dels galerons per portar aquell altíssim pal, per sort teníem la col·laboració del marit d'una de les gitanes que es alt i forçut. Encara que al final va poder assistir una vegada més a   


  




Ens varem reunir tots a la plaça de les monges amb totes les altres agrupacions. Un cop varen donar el tret de sortida, els nervis que portàvem es varen quedar a la plaça. En el seguici van tenir els espectador la sort de veure els balls de Galerons que no tenien desperdici. 
Entre salt i salt les nostres gitanes feien gresca i xerinola i tothom que passava pel carrer li alegraven la tarda amb els seus balls de cordó i trena. Del nostre gitano amb el seu fuet xerrant, xerrant anunciava l'arribada de les gitanes pel carrer. Les altres gitanes que no cintaven, animaven la festa amb els seus càntics de alegria.


En definitiva la agrupació de ball de gitanes va sorprendre gratament a la gent del poble. Per la festa major grossa la "liarem parda" com diuen alguns castellans.

Us adjunto un vídeo de les fotos que m'han passat, desitjo que us agradi tan com a mi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...